Terapi i tysthet

Jag tar min sjukskrivning på allvar. Är ute en del i solen men gör inget som påfrestar hjärnan eller kroppen. Jag fotograferar mycket (låter ju lite högtravande när det är en sunkig gammal mobil man använder) eftersom det får mig att må bra. Jag har begränsat min datortid till 30 minuter om dagen men fuskade lite idag eftersom jag beställde potatis från Larsviken. Det blev Casablanca (tidig potatis), Juliette och Amandine (sommarpotatis) och Asterix och Sparrispotatis (vinter/lagringspotatis). Är det någon annan särskilt god eller bra sort jag bör prova?

Det är den första mars och det ser ut så här på gården:

20180301_132007

För prick ett år sedan såg det ut så här:

20170225_090242

Jag längtar så mycket efter våren och odling! Under tiden får jag ta promenader med katterna.

20180301_132334

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s